Monday, July 25, 2011

Dalam hati ade TAMAN

0

Nak tergelak betul kalau tengok Darwisy layan lagu2 dia kat laptop.
Macam2 gaya.Tapi tgk mood gak.Kekadang tu statik jer sampai meleleh2 ayaq liuq atas keyboard.Feeling abisssss!!!Sambil2 die layan tu,sempat jugak la mama die kejar2 buat keje rumah sket.

Kalau dengar lagu Muslim Kids school yg nanyi2 lagu Alif Ba Ta tu,kepala mesti ke kiri kanan ikut budak2 dalam video tu..Sekali ngan bahu pusing2.

Lagu Mickey Mouse, sampai part "see you real soon"..yg mickey lambai2 tu,die akan sengih sorg.

Kalau lagu ensiklopedia islam kanak2 & lagu "this is the way you wear your shirt.....wear your shirt" tu kan rancak,badan terus ala2 berenjut2.Tapi xikut tempo langsung.Hehe..

Yang paling best ragam die,mase tgk ABC song BEE ni..Awal2 heppy2 je layan.Part paling die suke mase Alphabot kluar..Pastu bee yg 2 ekor ni terbang la dr  alphabet A sampai Z.Music rancak la kan. Abis sampai alphabet Z, si BUZZ & si BIZZ ni konon2nya nak sleep la.Music pun ala2 dayu-dayan. Mase tu la awisy dah tumbuh bunga dalam taman hati.Tak sanggup nak berpisah ngan BUZZ n BIZZ.Sedih gilerr kene tinggal.Hahaha..Ntah pape..Cube tgk dua2 video kat bawah ni.Sampai jer part dua2 kelopak bunga tu tertutup,confirm darwisy nangissssssssssssssss..Waaaaaaaaaaaa!!!!!Waaaaaaaaa!!.hahahaha...Kekadang tu saje jer nyakat die.Duk ulang tempat sama.Darwisy pun nangis lagi dan lagiiiiiiiiiiiiiiii...Kihkihkih.




video


video

0 comments: